ŠTÍHLÁ BEZ DIETY A HLADOVĚNÍ

<object data="https://affiliate.alza.cz/bnr/14384" width="970" height="210"></object>

Recepty z mé vlastní zkušenosti

Ovocný salát - pomeranč a kiwi "Sladké potěšení s vitamíny"
2 pomeranče 1 kiwi Oloupeme a nakrájíme na jemné plátky, promícháme a samozřejmě nesladíme.
Bramborové těsto na obvyklý způsob, jen nesmíme dávat vajíčko nebo salám.
Brambory nakrájíme na kostky, osmahneme na cibulce, přidáme papriku, zalijeme vodou, masox, uvaříme do měkka, zahustíme moukou, okořeníme - pepř, sůl, bobkový list, majoránka.
Hrách namočíme přes noc, potom uvaříme ve vodě s masoxem nebo zeleninovým bujónem, zahustíme moukou, okořeníme dle chuti a zvyku. Já dávám sůl, pepř, majoránku.
Brambory uvaříme obvyklým způsobem. Přidáme jakoukoli zeleninu, kterou můžeme osmahnot na oleji. Např. cibulka a kysané zelí. Vynikající.  
Rýži uvaříme dle návodu a potom smícháme s jakoukoli zeleninou. Osmažená cibulka, osmažená salátová okurka, osmažená směs zeleniny mražené, kukuřice, hrášek. Můžeme jakoukoli zeleninu včetně obilnin a luštěnin, což v případě konzumace jídla druhé skupiny nemůžeme.    
Maso můžeme na jakýkoli způsob okořenit dle chuti, ale pozor nesmíme trojobal, jelikož tam je mouka a strouhanka. Dá se však obalit pouze ve vajíčku. Můžeme péct v troubě nebo smažit na pánvi na rostlinném oleji. Příloha: Zeleninový salát - okurek, rajče, osolit, opepřit, trochu octa, trochu...
Heureka.cz - Porovnání cen a srovnání produktů z internetových obchodů
titanovepanve.cz